Ingenjörer inom infrastruktur till Dalco Konsult, Stockholm

Till Dalco Konsult söker vi Projektledare/ projektingenjörer/ datasamordnare inom infrastruktur, baserade i Stockholm. Läs mer om vad det innebär att arbeta med de olika rollerna hos Dalco konsult nedan:

Vi söker dig

Vi tror att du har ingenjörsutbildning eller liknande och minst 2-3 års arbetslivserfarenhet från infrastruktur/samhällsbyggnad. Har du även god administrativ förmåga och social kompetens är du den vi söker. Har du dessutom erfarenhet inom entreprenad- eller byggsektorn ser vi det som meriterande.

Arbetsplats

Vårt kontor är placerat i Kista men vi sitter oftast ute hos våra kunder. Du som vill vara med oss och bygga för morgondagens samhälle kommer naturligtvis att erbjudas alla de resurser du behöver för din individuella utveckling. I vårt företag bryr vi oss om varandra.

Vad du får

Du får arbeta i ett litet familjärt konsultbolag med chans att påverka såväl din egen som bolagets utveckling. Du får friskvårdsbidrag och stor hälsoundersökning. Två gånger om året har vi konferenser, ofta är dessa förlagda utrikes, senast på Mallorca. Vi träffas regelbundet i konsultmöten och afterwork. Här finner du mer om vad en karriär hos Dalco Konsult betyder. Ta våra ledstjärnor, Engagemang – Pålitlighet – Kompetens och gör dem till dina. Välkommen in i vinnarcirkeln!

Ansök

Ansök via formuläret nedan. I denna rekrytering samarbetar vi med Social Media Work Group, annonsen går att finna även hos dem. Du är varmt välkommen att kontakta Peter Levin, Dalco Konsult på 073-340 92 32 eller peter.levin@dalco.se.

Om Dalco Konsult

Vi på Dalco Konsult erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom infrastruktur, såsom järnväg, flyg, väg och bygg. Läs mer om oss och våra projekt på www.dalcokonsult.se. Dalco Konsult är en del av Dalco koncernen som grundades 1987.

Våra uppdragsgivare är några av Sveriges största myndigheter, förvaltningar och bolag inom dessa områden, såsom Trafikverket, SL, Trafikförvaltningen och Swedavia. Vi har över trettio års erfarenhet av samhällsbyggnad och vet därigenom vikten av engagemang, kompetens och pålitlighet för att ett projekt skall lyckas. Vidare läsning om Dalco Konsult och vår historia.