Uppdrag på Bromma Stockholm Airport

Julaftonsveckan inleder vi på Dalco Konsult med att presentera ett nytt uppdrag i form av Projektingenjör/Projektadministratör med erfarenhet av byggprojekt till Mediaförsörjning på Bromma Stockholm Airport.

Det är glädjande att inleda veckan med att presentera detta uppdrag som en av våra konsulter påbörjar vid årsskiftet. Bromma Stockholm Airport är, med mindre än en mil till city Stockholms cityflygplats, sett till antalet resenärer en av landets största flygplatser. Större är Arlanda Stockholm Airport och Göteborg Landvetter Airport. Under de kommande åren skall infrastrukturen förbättras och rustas upp. En central del är att erbjuda effektiva flöden för resenärer. Vår konsult har god förståelse för byggprocesser och kommer bland annat att arbeta med att stötta nya medarbetare, hantera entreprenader, ekonomiuppföljning, atbetsmiljöbesked.

2015 reste närmare 2,5 miljoner resenärer till eller från flygplatsen fördelat på 56 600 starter och landningar. Destinationerna toppas av Malmö, Göteborg och Umeå. Utöver dessa flyger man till 10 till destinationer samt 4 utrikes. Det centrala läget gör miljökraven extra hård. Planen här skall vara både miljövänliga och tysta. Mer om Bromma Stockholm Airport.

Här finner du mer om vårt engagemang sedan tidigare på Bromma Stockholm Airport.

Bild: Peter Phillips