Konsulttjänster

Erfarna Konsulter inom infrastruktur.

Tjänster

Dalco Konsult erbjuder konsulter inom infrastruktur, huvudsakligen i Stockholmsområdet. Våra tjänster är koncentrerade till projekt inom infrastruktur som är i behov av datasamordning, projektingenjörer och projektledning vilka innefattar både administration och samordning. Vi tillhandahåller kvalificerade konsulter inom järnväg, flyg, väg och bygg. Uppdragsgivare är några av Sveriges största bolag inom dessa områden, bland dessa kan nämnas Trafikverket, SL, Trafikförvaltningen och Swedavia. Nedan finns en kort presentation av varje tjänst samt länkar in till sidor med mer information.

Våra tjänster präglas av våra ledord: Engagemang, Kompetens och Pålitlighet. Med konsulter från oss kan du förvänta dig självgående konsulter som besitter god yrkesmässig kompetens och behandlar projektkollegor med respekt. Vi på Dalco Konsult utbildar regelbundet våra konsulter internt och försöker ständigt utveckla oss själva, varandra och Dalco Konsult som helhet. Vi har som målsättning att alltid vara uppdaterade på relevanta områden och fokusera på uppdragsgivarens utmaningar. Det gör att konsulter från Dalco Konsult är skickliga problemlösare. Vi är pålitliga och arbetar hårt för att alltid tillvarata uppdragsgivarens intressen. Läs mer om Dalco Konsult och hur vi arbetar på Om oss.

Datasamordnare

Våra datasamordnare har lång erfarenhet som konsulter inom infrastruktur och är mycket strukturerade, noggranna samt innehar god förståelse för byggprocessens olika delar, från start till mål.

Projektingenjörer

Med projektingenjörer från Dalco Konsult kan man förvänta sig kvalificerade ingenjörer med god erfarenhet inom sina respektive områden. I dagsläget arbetar vi huvudsakligen med projekt i Stockholm.

f

Projektledare

På Dalco Konsult vet vi värdet av effektiv projektledning. Vi erbjuder konsulter som är skickliga projektledare, produktionsledare och byggledare inom såväl stora som små infrastrukturprojekt.