Vi på Dalco Konsult önskar en skön sommar

Vi på Dalco Konsult vill önska kunder, leverantörer, medarbetare och samarbetspartners en riktigt skön sommar och tacka för årets första och andra kvartal.

Som sommarhälsning vill vi uppmärksamma ett par spännande referensobjekt vi är engagerade i för att bygga ett bättre samhälle för kommande generationer, däribland inom dokumentation och datasamordning. Klicka på bilderna nedan för att läsa om Projekt NTLSaltsjöbanans utbyggnadBromma Stockholm AirportFörvaltning för utbyggnad av nya tunnelbananProjekt Getingmidjan och Bärighetsprojekt inom vägbyggnad, region Norr.

Vill du jobba som konsultchef/sektionschef med inriktning infrastruktur i ett mindre familjeägt konsultbolag? Vår nuvarande konsultchef går i pension, varför vi söker hans efterträdare. Dalco Konsult erbjuder konsulter inom infrastruktur, huvudsakligen i Stockholmsområdet. Våra tjänster är koncentrerade till projekt inom infrastruktur som är i behov av datasamordning, projektingenjörer och projektledning vilka innefattar både administration och samordning. Vi tillhandahåller kvalificerade konsulter inom järnväg, flyg, väg, bygg och energi. Uppdragsgivare är några av Sveriges största bolag inom dessa områden, bland dessa kan nämnas Trafikverket, SL, Trafikförvaltningen, Swedavia och Fortum.