Ingenjörer inom infrastruktur i Stockholm sökes

Vill du bli en del av vårt team i Stockholm? Nu söker vi Projektingenjörer/Projektledare/Datasamordnare inom infrastruktur.

Den vi söker

Vi tror att du har ingenjörsutbildning eller liknande och minst 2-3 års arbetslivserfarenhet från infrastruktur/samhällsbyggnad. Har du även god administrativ förmåga och social kompetens är du den vi söker. Har du dessutom erfarenhet inom entreprenad- eller byggsektorn ser vi det som meriterande.

Arbetsplats

Vårt kontor är beläget i Kista men vi sitter oftast ute hos våra kunder. Du som vill vara med oss och bygga för morgondagens samhälle kommer naturligtvis att erbjudas alla de resurser du behöver för din individuella utveckling. Hos Dalco Konsult bryr vi oss om varandra.

Vad du får

Du får arbeta i ett litet familjärt konsultbolag med chans att påverka såväl din egen som bolagets utveckling. Du får friskvårdsbidrag och stor hälsoundersökning. Två gånger om året har vi konferenser, ofta är dessa förlagda utrikes, senast på Mallorca. Vi träffas regelbundet i konsultmöten och afterwork. Ta våra ledstjärnor, Engagemang – Pålitlighet – Kompetens och gör dem till dina.

Dalco Konsult är en del av Dalco koncernen som grundades 1987 av Jan-Erik Lindqvist. Våra uppdragsgivare är några av Sveriges största myndigheter, förvaltningar och bolag inom dessa områden, såsom Trafikverket, SL, Trafikförvaltningen och Swedavia. Läs mer om oss och vår historia här.

Ansök

I denna rekrytering av ingenjörer samarbetar vi med Jobtip. Ansök via annonsen hos Jobtip eller genom att kontakta enhetschef Peter Levin på 073-340 92 32 eller peter.levin@dalco.se.

Bild: Edvin Hellsing