Projektingenjörer

Skickliga projektingenjörer i Mälardalen

Projektingenjörer

Våra projektingenjörer arbetar med spännande projekt inom järnväg eller flyg på konsultbasis. Uppdragen kräver en god teknisk förmåga. Vi på Dalco Konsult har, och har haft, uppdrag inom flera större projekt som genomförts under de senaste åren, bland annat på Citybanan, Roslagsbanan, Mälarbanan och Botniabanan.

När en uppdragsgivare anlitar en projektingenjör från Dalco Konsult kan denne förvänta sig en konsult med god samarbetsförmåga och skicklig personlig planering. Våra projektingenjörer håller ofta kontakt med flera inblandade parter i olika projekt och är utåtriktade i sin profession, med affärsmässigt agerande i mötessammanhang med myndigheter och andra berörda parter.

Är du intresserad av att arbeta som projektingenjör hos Dalco Konsult? Vi söker fler ingenjörer till vårt team, läs vidare nedan. Som projektingenjör arbetar man i projekt med till exempel ekonomi, entreprenadjuridik, riskhantering, kvalitetssäkring och dokumenthanteringssystem.  I vissa fall förväntas projektingenjörer hålla i möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska varför goda kunskaper i båda språken i såväl tal som skrift behövs. Du finner information om fler av våra tjänster på sidan Tjänster.

KRAV PÅ ERFARENHET

Högskoleutbildning inom till exempel samhällsbyggnad, elektroteknik, väg eller annan relevant utbildning ett krav. Vidareutbildning ges i de sammanhang det krävs. Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketets olika program är också ett måste. Tidigare arbete efter examen som entreprenör eller på beställarsidan krävs.

MERITERANDE ERFARENHET

Det är meriterande om du har erfarenhet i projektform. Det är också meriterande om du är målinriktad och har ett stort ansvarstagande. Erfarenhet av att föra protokoll är bra då det kan vara aktuellt i mötessammanhang. Allt som oftast erfordras körkort med behörighet B eller högre när du arbetar som projektingenjör.

CENTRALA KOMPETENSER

r

Riskhantering

w

Språkkunskaper

Datakunnig

Samarbetsförmåga