Om Dalco Konsult

En utvecklande arbetsmiljö

OM DALCO KONSULT

Som anställd på Dalco Konsult får du arbeta i en flexibel organisation som strävar efter att vara en liten men vass spelare på marknaden. Vi värderar vår gemenskap, sammanhållning och att vi enkelt och prestigelöst utbyter erfarenheter och kunskap med varandra. Hos oss kommer du kontinuerligt utveckla din egen kompetens inom ditt specialistområde genom utbildning och de erfarenheter du får i dina uppdrag.

Vi jobbar aktivt med att bygga vårt konsultteam, vilket gör att vi känner varandra väl och har kul tillsammans. Hos oss har du alltid stöd i ditt uppdrag och i din utveckling.

Vill du bli en av oss på Dalco Konsult? Kontakta oss så berättar vi mer.

För dig som kund innebär en konsult från oss en erfaren och flexibel partner med ett engagemang utöver det vanliga. Våra konsulter har lång erfarenhet från branschen och känner det där lilla extra inför sitt uppdrag och sitt åtagande.

Bakom varje konsult finns ett nätverk av kompetenta kollegor och samarbetspartners. Ledningen är aktivt engagerad i varje uppdrag och säkerställer tillsammans med konsulten att du som uppdragsgivare alltid är nöjd med din leverans.

Är du intresserad av att veta mer om oss eller någon av våra  kompetenta konsulter? Välkommen att kontakta oss!

VÅRA LEDORD

ENGAGEMANG

Vi utvecklar gemensamt oss själva, varandra och företaget. Vi söker information och håller oss uppdaterade. För våra kunder innebär det att vi är proaktiva, lätta att samarbeta med och fokuserade på deras utmaningar.

Kompetens

Genom individuella och gemensamma utbildningsinsatser ligger vi i framkant. Vi anställer självgående konsulter med hög yrkesmässig och social kompetens vilket gör att vi skapar stort värde för våra kunder.

Pålitlighet

Våra kunder anlitar våra konsulter som problemlösare, problem som vi löser på ett konstruktivt sätt. Vi håller det vi lovar och tillvaratar kundens intressen i alla lägen. Vi respekterar kundens kultur, är lyhörda och behandlar alla i projekten med respekt.

Medarbetare

Ally Asther

Adrian Ohlin

Costel Sticea

Hewan Nayoli Ngadi
Ingrid Alveteg
Jakob Klinteberg
Jan-Erik Lindqvist
Johan Larsell
Jörgen Markström
Kristina Nilsson

 

 

Glenn Thodén

 Pia Nordvall

 

 

Annika Delfs

Samarbetspartner

Stefan Österdahl
Emir Dizdarevic

DALCO-KONCERNEN

Över 30 års erfarenhet

Dalco Konsult är en del av den svenskägda Dalco-koncernen, som grundades 1987 av Jan-Erik Lindqvist.

Bolagen har till största delen sin verksamhet i Stockholmsområdet, men har lokal närvaro från Lund till Östersund med omnejd. Jan-Erik är fortfarande vår ägare, och flera av de första som anställdes arbetar fortfarande inom koncernen. Det är vi förstås stolta över. 

Dalco koncern har bolag inom branscher som infrastruktur, IT, redovisning och avancerad LED-teknik.