Om Dalco Konsult

En utvecklande arbetsmiljö

OM DALCO KONSULT

Som anställd på Dalco Konsult får du arbeta i en flexibel organisation som strävar efter att vara en liten men vass spelare på marknaden. Vi värderar vår gemenskap, sammanhållning och att vi enkelt och prestigelöst utbyter erfarenheter och kunskap med varandra. Hos oss kommer du kontinuerligt utveckla din egen kompetens inom ditt specialistområde genom utbildning och de erfarenheter du får i dina uppdrag.

Vi jobbar aktivt med att bygga vårt konsultteam, vilket gör att vi känner varandra väl och har kul tillsammans. Hos oss har du alltid stöd i ditt uppdrag och i din utveckling.

Vill du bli en av oss på Dalco Konsult? Kontakta oss så berättar vi mer.

För dig som kund innebär en konsult från oss en erfaren och flexibel partner med ett engagemang utöver det vanliga. Våra konsulter har lång erfarenhet från branschen och känner det där lilla extra inför sitt uppdrag och sitt åtagande.

Bakom varje konsult finns ett nätverk av kompetenta kollegor och samarbetspartners. Ledningen är aktivt engagerad i varje uppdrag och säkerställer tillsammans med konsulten att du som uppdragsgivare alltid är nöjd med din leverans.

Är du intresserad av att veta mer om oss eller någon av våra  kompetenta konsulter? Välkommen att kontakta oss!

DALCO – mer än 30 år i branschen

Dalco Konsult är en del av den svenskägda Dalco-koncernen, som grundades 1987 av Jan-Erik Lindqvist. I över 30 år har Dalco konsulter arbetat i stora och komplexa infrastrukturprojekt inom järnväg, flyg, väg och bygg. Våra uppdragsgivare är några av Sveriges största aktörer på området, såsom Trafikverket, Trafikförvaltningen, SL, Stockholm Exergi och Swedavia. Vill du besöka oss är du välkommen in till vårt huvudkontor, centralt beläget i Kista.

Inom Dalco koncern finns fler bolag, bland annat inom Redovisning, Dalco Redovisning och inom avancerad LED-teknik, Lightronic . Några av Lightronics innovationer är till exempel Foton LED, vilket är en egenutvecklad LED-panel som används i foto- och filmbranschen.

VÅRA LEDORD

ENGAGEMANG

Vi utvecklar gemensamt oss själva, varandra och företaget. Vi söker information och håller oss uppdaterade. För våra kunder innebär det att vi är proaktiva, lätta att samarbeta med och fokuserade på deras utmaningar.

Kompetens

Genom individuella och gemensamma utbildningsinsatser ligger vi i framkant. Vi anställer självgående konsulter med hög yrkesmässig och social kompetens vilket gör att vi skapar stort värde för våra kunder.

Pålitlighet

Våra kunder anlitar våra konsulter som problemlösare, problem som vi löser på ett konstruktivt sätt. Vi håller det vi lovar och tillvaratar kundens intressen i alla lägen. Vi respekterar kundens kultur, är lyhörda och behandlar alla i projekten med respekt.

Medarbetare

Pia Nordvall

Adrian Ohlin

Costel Sticea

Jakob Klinteberg

Hewan Nayoli Ngadi

Jörgen Markström

Kristina Nilsson

Johan Larsell

Ingrid Alveteg

Jan-Erik Lindqvist

Annika Delfs

Ally Asther

Samarbetspartner

Emir Dizdarevic