Glad Midsommar önskar Dalco Konsult

Vi på Dalco Konsult vill önska alla kunder, leverantörer, medarbetare och samarbetspartners Glad Midsommar och tacka för vårens projekt.

Under våren 2019 har våra konsulter varit delaktiga i flera spännande projekt. På flera håll i Stockholm pågår omfattande infrastruktursprojekt för att förbättra möjligheten att transportera sig såväl i som till och från staden. Ett av dessa projekt är upprustningen av Getingmidjan, Sveriges viktigaste bit järnväg, som vi kommer berätta mer om de närmsta veckorna. Vi är även engagerade i flera andra projekt för att bygga ett bättre samhälle för kommande generationer, däribland inom dokumentation och datasamordning. På sidan för nyheter finns att läsa om vissa av dem. Under sommaren kommer vi dels uppmärksamma några av våra befintliga uppdrag här och på LinkedIn, dels presentera nya uppdrag.

I maj var hela Dalco-koncernen i Nice på konferens och arbetade med Employer Value Branding, för att bli ett ännu bättre företag för såväl våra medarbetare och givetvis även hur vi kan bli ännu bättre för våra kunder. Vi vill vara en lättillgänglig och flexibel partner för våra kunder, med stort engagemang. I Nice fortsatte vi med att bygga en lagkänsla, ha roligt tillsammans och utbyta kunskap med varandra. Vill du också bli en del av Dalco Konsult? På sidan för karriär finns vidare läsning och möjlighet till att söka aktuella tjänster. Nedan finns ett antal bilder från Nice, och med de vill vi önska er en Glad Midsommar.