Karriär

Vi söker fler medarbetare

LEDIGA TJÄNSTER

Gör karriär som konsult inom infrastruktur hos oss på Dalco Konsult. Kanske är just du nästa person att kliva in i vår växande vinnarcirkel? En karriär hos oss är både spännande och utvecklande. Läs mer om Dalco Konsult.

Just nu söker vi datasamordnareprojektingenjörer och projektledare. Låter det intressant? Klicka på ikonerna nedan för att ta första steget till en karriär som konsult hos Dalco Konsult i Stockholm. Där finner du information om vad de olika tjänsterna innebär. Din ansökan skickar du till oss genom att fylla i ansökningsformuläret längre ned på sidan. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

KARRIÄR HOS DALCO KONSULT

Vi arbetar aktivt med kollegialt lärande och träffas gemensamt regelbundet. Hos Dalco Konsult får du som medarbetare insyn i verksamheten och har stora möjligheter att påverka såväl din som företagets framtida utveckling.

Hos oss kommer du att kontinuerligt utveckla din egen kompetens inom ditt specialistområde genom utbildning och de erfarenheter du får i dina uppdrag. Som en del av Dalco-koncernen är utvecklingsmöjligheterna goda.

ANSÖK I DAG


Fyll i mailformuläret nedan för ansökan. Bifoga CV och personligt brev.