Julhälsning från Dalco Konsult

Vi på Dalco Konsult vill önska kunder, medarbetare och leverantörer en riktigt God Jul. Stort tack för 2018 och alla som bidragit till ett gott år. 2019 fortsätter vi vårt arbete med att förbättra infrastrukturen i Stockholm och Sverige inom områdena järnväg, flyg, väg och energi för att skapa smidigare kommunikationer.

Nyligen firade vi gemensamt in julen genom boule och middag på Boule Bar i Stockholm. På bilderna nedan får ni ta del av vårt julfirande där även nya medarbetare välkomnades.

Dalco Konsult arbetar hårt varje dag för att bygga framtiden. Vårt engagemang i att förbättra infrastrukturen i Stockholm och Sverige skapar möjligheter för ett gott liv för kommande generationer. Det är vi stolta över. När kommande generationer växer upp kommer jorden vara än mindre i bemärkelsen att det blir lättare att resa och komma fram i tid oavsett om du åker tåg, tunnelbana, flyger eller färdas på väg med bil, cykel eller annat färdmedel.

Vi arbetar mot vår vision att bygga ett bättre, enklare och mer hållbart samhälle för våra barn och barnbarn. Vill du arbeta hos oss? Vi söker ny konsultchef då nuvarande går i pension till våren, se annons och ansök till tjänsten hos XLNT. Vi söker även projektingenjörer, projektledare och datasamordnare. Läs mer om våra lediga tjänster och om att arbeta med infrastruktur hos Dalco Konsult.

Bilder: Edvin Hellsing