God Jul önskar Dalco Konsult

Med en spännande höst i bagaget vill vi på Dalco Konsult passa på att önska alla kunder, medarbetare och leverantörer en riktigt God Jul.

Kanske är julen för dig att titta på en ståtlig gran med en stjärna i toppen och skimrande ljus långt ut på grenarna. Kanske kan det vara stund för att umgås med nära och kära eller ge dig tid för reflektion.

Dalco Konsult är med och bygger framtiden. En framtid vi ser ljust på. Vårt engagemang i landets infrastruktur skapar stora möjligheter. När nästa generation växer upp kommer det vara ännu enklare att besöka släkt och vänner. Vi arbetar år efter år utifrån vår vision, att bygga ett bättre, enklare och mer hållbart samhälle för kommande generationer. Vill du också bli en av våra medarbetare? Just nu söker vi projektingenjörer, projektledare och datasamordnare. Läs mer om de lediga tjänsterna och hur det är att arbeta på Dalco Konsult.

Bild: Edvin Hellsing

Här om dagen firade vi gemensamt jul på kontoret i Kista. Vi åt hembakat julgodis, lyssnade till rim av Peter Levin och spelade spel. På bilderna nedan får ni ta del av vårt julfirande. Vi reflekterade över året som gått, hade trevligt och njöt av allt som hör julen till. För att hålla värmen över ledigheten fick alla varsin ullhalsduk. Vi blickade även tillbaka till varmare dagar och solskenet på Mallorca från Dalcos 30-års jubileum i höstas. Där hade halsdukarna inte behövts.

Avslutningsvis vill vi tack för det gångna året och alla som bidragit till det. En God Jul önskar alla medarbetare på Dalco Konsult.

P.S. Letar du efter trevlig julmusik kan vi underlätta för dig genom att tipsa om denna spellista på Spotify. Luta dig tillbaka och njut av såväl svensk som engelsk julmusik.