Glad sommar önskar Dalco Konsult

Vi på Dalco Konsult vill passa på att önska dig en trevlig sommar. Förra veckan firade vi in sommaren och fotbolls-VM med en fotbollsinspirerad trekamp, allsång och efterföljande middag.

Under våren har flertalet av projekten våra konsulter befinner sig i varit mycket intensiva. Stora infrastruktursprojekt pågår på flera håll i Stockholmsområdet, vi har de senaste månaderna skrivit nyheter om några av dem. Ett av de projekt som många märker dagligen är Slussens ombyggnad vilken vi skrivit om utifrån från vår konsults uppdrag, efter det följde en uppdatering om den tillfälliga bussterminalen i maj.

Utöver att det varit en spännande period uppdragsmässigt kom maj månad att bli varmare än vanligt, medeltemperaturen i Stockholm gjorde enligt Smhi sin högsta notering (16,1°) sedan mätningen påbörjades 1756. Flera av våra konsulter märkte av det varma vädret då rälsen påverkats avsevärt av temperaturen.

Bilder: Edvin Hellsing

Ovan finner ni ett antal bilder från förra veckans sommaravslutning. Vi vill samtidigt tacka alla kunder, leverantörer och medarbetare för våren och önska er alla en glad midsommar och en fortsatt skön sommar. På återseende i höst, hälsar Dalco Konsult.