Datasamordnare

Specialiserade datasamordnare i Stockholm

Datasamordnare

Datasamordnare har som sin huvuduppgift att se till att all teknisk dokumentation lagras elektroniskt och tillgängliggörs. Inom datasamordning arbetar man även med informations- och leveranshantering samt kontinuerlig uppföljning vad gäller riktlinjer och processer inom aktuellt projekt. Struktur och noggrannhet kombinerat med förståelse för de olika delar som byggprocessen innebär är något vi värdesätter högt i Dalco Konsult.

Våra datasamordnare har en hög datamognad vilket skapar effektivitet i arbetet. De har även god erfarenhet av att prioritera i vilken ordning saker skall utföras. Då datasamordnare håller kontinuerlig kontakt med projektörerna och entreprenörerna från projektets start till slut besitter våra konsulter inom datasamordning mycket god social kompetens och kommunikativ förmåga.

Allt detta är kriterier vilka vi mäter våra datasamordnare på inom Dalco Konsult för att kunna prestera på det yttersta av sin förmåga inom projekten. Vi har för närvarande datasamordnare uthyrda inom flera olika infrastrukturprojekt i Stockholm med omnejd. Vi söker just nu fler datasamorndare, läs mer om arbetet nedan. Du finner information om fler av våra tjänster på sidan Tjänster.

KRAV PÅ ERFARENHET

Mycket goda kunskaper i Officepaketet är ett måste. Tidigare arbete med datasamordning och leveranshantering i minst ett större multidisciplinärt infrastrukturprojekt är också ett krav. Teknisk utbildning, till exempel ingenjör, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet är ett krav.

MERITERANDE ERFARENHET

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram och implementera datasamordningsrutiner och tidigare har arbetat på beställarsidan i projekteringsuppdag. Erfarenheter inom CAD verktyg och samgransknings verktyg såsom Autocad, Revit, Bently, Naviswork är också meriterande.

CENTRALA KOMPETENSER

g

Strukturerad

Datakunnig

i

Administrativ

Kommunikativ