Dalco Konsult på järnvägsmässan InnoTrans

InnoTrans, som arrangeras av Messe Berlin, är den ledande mässan för transport och går av stapeln vartannat år. Två av mässans fem delar fokuserar på järnvägsteknik och infrastruktur. Vi på Dalco Konsult var givetvis på plats för att fortsätta ligga i framkant på marknaden som konsulter inom järnväg.

InnoTrans är uppdelat i järnvägsteknologi och infrastruktur, kollektivtrafik samt tunnelkonstruktion och interiör. Mässan tar upp samtliga 41 mässhallar i Berlin Exhibition Grounds. Utöver det tillkommer den 3500 m långt spår – the Messe Berlin outdoor and track display area – där alltifrån järnväg till godståg och höghastighetståg uppvisas under de fyra dagar mässan varar.

Mässan är det perfekta stället att befinna sig på som proffs inom spårbunden trafik. Det finns möjlighet att se kommande tekniker och innovationer i järnvägsbranschen. För oss på Dalco Konsult som arbetar med bland annat SL ser vi det som viktigt att följa med i teknikutvecklingen. Vidare läsning om järnvägsmässan InnoTrans finnes på den officiella hemsidan.

Vi på Dalco Konsult arbetar bland annat med de stora projekten Saltsjöbanans utbyggnad och Getingmidjan inom järnväg i Stockholm.