Om Dalco Konsult

En utvecklande arbetsmiljö

OM DALCO KONSULT

Hos Dalco Konsult får du arbeta i en flexibel organisation som strävar efter att vara en liten men vass spelare på marknaden. Vi arbetar som ett team och stöttar varandra. Våra ledord är engagemangkompetens och pålitlighet. Vi arbetar aktivt med att bygga en intern lagkänsla vilket gör att vi känner varandra väl och har roligt tillsammans. Hos oss ska du alltid känna att du har Dalcos fulla stöd i din utveckling. Vill du veta mer om Dalco Konsult? Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi värderar vår gemenskap, sammanhållning och att vi enkelt och prestigelöst utbyter erfarenheter och kunskap med varandra högt. Hos oss kommer du kontinuerligt utveckla din egen kompetens inom ditt specialistområde genom utbildning och de erfarenheter du får i dina uppdrag. För kunden innebär det en partner som är lättillgänglig och flexibel, med ett engagemang utöver det vanliga. Är du intresserad av att arbeta hos eller få mer förståelse om Dalco Konsult? Se Lediga tjänster.

DALCO

Över 30 års erfarenhet

Dalco Konsult är en del av den svenskägda Dalco-koncernen, som grundades 1987 av Jan-Erik Lindqvist. I över 30 år har Dalco konsulter arbetat med stora och komplexa infrastrukturprojekt inom järnväg, flyg, väg och bygg. Våra uppdragsgivare är några av Sveriges största aktörer på området, såsom Trafikverket, Trafikförvaltningen, SL, Stockholm Exergi och Swedavia. Vill du besöka oss är du välkommen in till vårt huvudkontor, centralt beläget i Kista.

Inom Dalco koncern finns fler bolag, bland annat inom Redovisning, Dalco Redovisning och inom avancerad LED-teknik, Lightronic . Några av Lightronics innovationer är till exempel Foton LED, vilket är en egenutvecklad LED-panel som används i foto- och filmbranschen.

 

ENGAGEMANG

Vi utvecklar gemensamt oss själva, varandra och företaget. Vi söker information och håller oss uppdaterade. För våra kunder innebär det att vi är proaktiva, lätta att samarbeta med och fokuserade på deras utmaningar.

KOMPETENS

Genom individuella och gemensamma utbildningsinsatser ligger vi i framkant. Vi anställer självgående konsulter med hög yrkesmässig och social kompetens vilket gör att vi skapar stort värde för våra kunder.

PÅLITLIGHET

Våra kunder anlitar våra konsulter som problemlösare, problem som vi löser på ett konstruktivt sätt. Vi håller det vi lovar och tillvaratar kundens intressen i alla lägen. Vi respekterar kundens kultur, är lyhörda och behandlar alla i projekten med respekt.