Dalco fyller 30 år

Vi på Dalco firar under 2017 30-årsjubileum. Dalco grundades år 1987 av Jan-Erik Lindqvist och fyller i år alltså 30 år som företag. I dag är det flera bolag inom koncernen som har växt stadigt sedan starten för 30 år sedan. Vi är stolta och glada över vår historia och det vi har skapat under dessa år. Anmärkningsvärt är att flera av de första medarbetarna fortfarande arbetar kvar hos oss.

För att fira vårt 30-årsjubileum åkte vi tillsammans till Palma de Mallorca, Spanien och konfererade. Dagarna i spanska Illetas, som ligger strax utanför Palma, fokuserades kring tre punkter; mål, vision och hälsa. Varje dag inleddes med träning på stranden med Gunnar Söderström för att sedan fortsätta med inspirationsföreläsningar inom temat hälsa, konferens i helgrupper samt mindre konstellationer om mål- och visionsarbete och avslutades med god mat och trevlig gemenskap. Ta del av vår resa genom bildspelet nedan.

Bild: Edvin Hellsing

Vi tackar alla medverkande för en trevlig resa och fortsätter nu vårt arbete från våra kontor i olika delar av vårt avlånga land. Vi finns nu på utvalda platser mellan Östersund uppe i Jämtland och Lund nere i Skåne. Nästa gång vi åker på en liknande resa hoppas vi vara ännu fler, kanske är du då med?