Vi på Dalco Konsult önskar en skön sommar

Vi på Dalco Konsult vill önska kunder, leverantörer, medarbetare och samarbetspartners en riktigt skön sommar och tacka för årets första och andra kvartal.

Som sommarhälsning vill vi uppmärksamma ett par spännande referensobjekt vi är engagerade i för att bygga ett bättre samhälle för kommande generationer, däribland inom dokumentation och datasamordning. Klicka på bilderna nedan för att läsa om Projekt NTL, Saltsjöbanans utbyggnad, Bromma Stockholm Airport, Förvaltning för utbyggnad av nya tunnelbanan, Projekt Getingmidjan och Bärighetsprojekt inom vägbyggnad, region Norr.

Projekt NTL

Projekt NTL

Saltsjöbanans utbyggnad

Saltsjöbanans utbyggnad

Bromma Stockholm Airport

Bromma Stockholm Airport

Förvaltning för utbyggd tunnelbana

Förvaltning för utbyggd tunnelbana

Projekt Getingmidjan

Projekt Getingmidjan

Bärighetsprojekt vägbyggnad, region norr

Bärighetsprojekt vägbyggnad, region norr

Vill du jobba som konsultchef/sektionschef med inriktning infrastruktur i ett mindre familjeägt konsultbolag? Vår nuvarande konsultchef går i pension, varför vi söker hans efterträdare. Dalco Konsult erbjuder konsulter inom infrastruktur, huvudsakligen i Stockholmsområdet. Våra tjänster är koncentrerade till projekt inom infrastruktur som är i behov av datasamordning, projektingenjörer och projektledning vilka innefattar både administration och samordning. Vi tillhandahåller kvalificerade konsulter inom järnväg, flyg, väg, bygg och energi. Uppdragsgivare är några av Sveriges största bolag inom dessa områden, bland dessa kan nämnas Trafikverket, SL, Trafikförvaltningen, Swedavia och Fortum.