KONTAKT

Ett växande team

MEDARBETARE

Vi är Dalco Konsult

KONTAKT

Vill du komma i kontakt med en av våra medarbetare är du varmt välkommen att ta kontakt. Klicka på en mailikon eller maila till förnamn.efternamn [at] dalco.se för att komma i kontakt direkt med någon av våra medarbetare. Önskar du ta kontakt med oss centralt finns det ett mailformulär längre ned på denna sida. Vår mailadress är info [at] dalco.se. För frågor rörande uppdrag eller övriga frågor ber vi dig maila enhetschef Peter Levin eller ringa honom på 073-340 92 32.

LEDIGA TJÄNSTER

Se våra lediga tjänster om du är intresserad av att bli nästa person in i vinnarcirkeln hos Dalco konsult. Där finns möjlighet att bifoga CV och personligt brev. Just nu söker vi ny konsultchef då vår nuvarande går i pension, se annonsen Konsultchef till Dalco Konsult sökes och ansök till tjänsten hos XLNT. Vi söker även datasamordnareprojektingenjörer och projektledare. Klicka på länkarna för mer information om de olika tjänsterna samt hur du ansöker. Vi ser fram emot att höra från dig. Vidare läsning om vår verksamhet finner du på Om Dalco Konsult.

Ally Asther

Charlotta Eriksson

Emir Dizdarevic

Hewan Nayoli Pinto Dias Dos Santos

Jörgen Markström

Ola Lindberg, Ekonomichef

Theresa Hesselbom

Berit Lindgren

Costel Sticea

Glenn Thodén

Jan-Erik Lindqvist, CEO Dalco

Kristina Nilsson

Per Salander

Är du vår nästa medarbetare?

Birgitta Lindell

Edvin Hellsing, Kommunikation

Henrijs Upats

Johan Larsell

Malin Dacke

Peter Levin, Enhetschef

BESÖKSADRESS

Stockholm, Kista

Vårt kontor ligger mitt i Kista – Sveriges Silicon Valley. När du besöker oss möts du av ett leende i receptionen. De visar dig in till vårt kontor som ligger direkt på markplan. Här finns gott om utrymme, högt i tak för de stora idéerna och nybryggt kaffe. Besöksadressen är Dalco Konsult AB, Kistagången 20B, 164 40 Kista. Välkommen till Dalco Konsult – Erfarna konsulter inom infrastruktur.

VÄLKOMMEN

Till Dalco Konsult

KONTAKTFORMULÄR

Välkommen att kontakta oss